Publicerad 10 mars 2023

SKR:s testpanel

SKR har en testpanel för att genomföra tester av nya funktioner, ny design, nytt innehåll och så vidare. Anmäl dig i dag för att vara med och påverka hur SKR:s webbplats ska utvecklas.

Om testpanelen

SKR jobbar regelbundet med att testa hur webbplatsen fungerar att använda och hur innehållet på den ska skapa nytta för besökarna. I det jobbet tar vi hjälp av en panel med personer som mer eller mindre ofta besöker skr.se och använder det som finns där i sitt eget arbete.

Som medlem i testpanelen har du chansen att påverka utvecklingen av SKR:s webbkommunikation. Inför ett test väljer vi ut ett antal personer ur panelen och bokar upp ett eller flera tester. Testerna kan bestå av allt från enkla enkätfrågor till mer omfattande uppgifter där vi tillsammans med testpersonen provar en ny funktion på webbplatsen.

Du förbinder dig inte att delta i några tester när du anmäler dig till vår panel, men vi hoppas såklart att du ska vilja vara med när det blir aktuellt.

Om du vill lämna testpanelen

Om du av någon anledning inte längre vill vara med i testpanelen klickar på du länken nedan. Du kommer då till ett formulär där du anger din e-postadress. När du skickat in formuläret kommer vi så fort det är möjligt att ta bort din e-postadress från vår deltagarlista.

Jag vill lämna testpanelen

Anmäl dig till SKR:s testpanel

Fyll i formuläret för att anmäla dig till vår testpanel. Du kommer att få ett e-postmeddelande om att din anmälan är mottagen. Om det sedan blir aktuellt att genomföra ett test kontaktar vi dig igen.

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i.Jag är anställd i * (obligatorisk)
Jag är anställd i

Jag är mest intresserad av (frivilligt)
Jag är mest intresserad av (frivilligt)


Du kan ange flera alternativ

Informationsansvarig

  • Tomas Johansson Haavik
    Webbstrateg

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR
Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.